Κατλογος προντων

Polish Express


Γραμμή λεπτομερειών

Polish Express
Descrizione

Το POLISH EXPRESS¨ είναι το επαναστατικό polish στίλβωσης MA-FRA, με βάση τη νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται ως σαμπουάν! Με το POLISH EXPRESS¨ θα πειραματιστείτε ένα νέο τρόπο γυαλίσματος του αυτοκινήτου σας χωρίς κόπο ενώ το πλένετε, που θα σας αφήσει έκπληκτους! Αραιώστε σε ένα κουβά το POLISH EXPRESS¨ 1:10 με νερό και περάστε το, με ένα σφουγγάρι, στο αυτοκίνητό σας με ομοιόμορφο τρόπο, στη συνέχεια ξεβγάλετε: Το POLISH EXPRESS¨ θα καθαρίσει και θα σφραγίσει τους πόρους του αμαξώματος, προστατεύοντας το αυτοκίνητό σας από τις καιρικές μεταβολές! Το POLISH EXPRESS¨, πράγματι, εξασφαλίζει μια περιποίηση που συγκρίνετε με εκείνη του κεριού σε δοχείο, αλλά χωρίς κόπο και σε δέκα λεπτά μόνο! Χρησιμοποιήστε τακτικά το POLISH EXPRESS¨ και εξασφαλίστε στο αυτοκίνητό σας τα τέσσερα φανταστικά αποτελέσματα nanotech: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ POLISH, για απαράμιλλη λάμψη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΓΡΟΥ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ, για τη μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση βροχής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, για κάνετε το αυτοκίνητό σας να μοιάζει καινούργιο και το μοναδικό και ξεχωριστό ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, για ένα λείο και και απαλό στο άγγιγμα αμάξωμα! Αγαπάτε πραγματικά το αυτοκίνητό σας; Περιποιηθείτε το όσο γίνεται καλύτερα με το POLISH EXPRESS¨!

Σας ενδιαφέρει αυτό το προϊόν
Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και οι σύμβουλοί μας Mafra θα επικοινωνήσουν μαζί σας.