Κατλογος προντων

Ultrakal 2G


Καθαρισμός και συντήρηση εγκαταστάσεων, χώρων πλυσίματος και συνεργείων.

Ultrakal 2G
Descrizione

Συμπυκνωμένο προϊόν υψηλής απόδοσης, ULTRAKAL G2 αφαιρεί χωρίς κόπο τις κρούστες αλάτων ασβεστίου, μαγνησίου, πυριτίου, καταθέσεις οξειδίων και θειούχες ενώσεις σιδήρου, κατάλοιπα τσιμέντου και κονιάματος.

ΠΕΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ: καθαρισμός και αποσκωρίωση οχημάτων, δεξαμενών ανοξείδωτου χάλυβα, πλευρών αλουμινίου, κοντέινερ και κινητά αμαξώματα που ταξιδεύουν με συνδυασμένο οδικό+σιδηροδρομικό σύστημα, καθαρισμός δαπέδων και πλακιδίων σήραγγας πλυντηρίων αυτοκινήτων και πισίνων.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Το ULTRAKAL G2 είναι συμπυκνωμένο και θα πρέπει να αραιώνεται με νερό πριν από τη χρήση ανάλογα με τον όγκο του είδους της κρούστας που πρέπει να αφαιρεθεί, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, καθώς επίσης και την επιφάνεια όπου εργάζεστε και το χρόνο επαφής του διαλύματος με την κρούστα.

Διαλύστε το προϊόν από 5 έως 10% σε νερό, ψεκάστε το και ξεπλύνετε με το μηχάνημα εκτόξευσης πίδακα ύδατος υψηλής πίεσης.

Σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε το προϊόν υπερβολικά συμπυκνωμένο ή να το αφήνετε να δράσει για μεγάλο χρονικό διάστημα διότι, στην περίπτωση αυτή, μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε τζάμια, κρύσταλλα, αλουμίνιο και διάφορα υλικά από το οποία αποτελείται το αυτοκίνητο.

»

Σας ενδιαφέρει αυτό το προϊόν
Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και οι σύμβουλοί μας Mafra θα επικοινωνήσουν μαζί σας.