Κατλογος προντων

Metal Car


Προϊόντα Hobby

Metal Car
Descrizione

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη ευκολία χρήσης.

Ευέλικτο και γρήγορο, το METAL CAR είναι το στιλβωτικό προστατευτικό στιλβωτικό κερί για μεταλλικά χρώματα που δημιουργούνται στα εργαστήρια R&D MA-FRA.

Το METAL CAR γεννιέται για να χρησιμοποιείται με εύκολο τρόπο και απλό τρόπο από όλους.

Αποτελείται από συνθετικό κερί υψηλής πρόσφυσης, ικανό να γυαλίζει και να προστατεύει το αμάξωμα του αυτοκινήτου με μεγάλη ευκολία και στο μισό χρόνο σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν, το METAL CAR εξασφαλίζει πάντα το αποτέλεσμα.

Χάρη στη σύνθεσή του με βάση το νερό, το METAL CAR λειτουργεί ακόμη και αν το αμάξωμα δεν έχει στεγνώσει εντελώς και η δράση του διαρκεί στο χρόνο χωρίς να αφήνει στρογγυλούς λεκέδες στις επιφάνειες όπου έχει γίνει η περιποίηση.

Το METAL CAR δεν περιέχει λειαντικά και χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε είδος χρώματος.

Τα πλαστικά μέρη που έρχονται σε επαφή με το σούπερ κερί μας δεν ξεθωριάζουν και επομένως, αντίθετα από τα άλλα προϊόντα που υπάρχουν στο εμπόριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμιά προφύλαξη υπό αυτή την έννοια.

Το METAL CAR εφαρμόζεται με έναν απλό ψεκασμό στα διάφορα μέρη και, αφού απλωθεί με ένα ύφασμα, δημιουργεί αμέσως ένα εκπληκτικό “μεταξένιο” αποτέλεσμα στο χρώμα.

Το πέπλο που δημιουργείται αφήνει να κυλήσει η βρωμιά και η αιθαλομίχλη και το αποτέλεσμα αυτό αντέχει στο χρόνο.

Με το METAL CAR το αυτοκίνητό σας θα είναι πάντα λαμπερό… σε λίγα λεπτά και χωρίς κόπο!

Σας ενδιαφέρει αυτό το προϊόν
Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και οι σύμβουλοί μας Mafra θα επικοινωνήσουν μαζί σας.