Κατλογος προντων

Kappa - 40


Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΨΥΞΗΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

Kappa - 40
Descrizione

Για να διατηρείται ο κινητήρας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας θα πρέπει να ψύχεται με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.

Ουσιαστικά, ένας δίχρονος ή τετράχρονος κινητήρας αποδίδει τα μέγιστα, τόσο από πλευράς λειτουργίας όσο και από πλευράς κατανάλωσης, μόνο με ένα αποτελεσματικό υδραυλικό κύκλωμα.

Το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της MA-FRA, συλλέγοντας την εμπειρία του από το πεδίο της χημικής έρευνας, δημιούργησε μια σειρά προϊόντων, τα οποία είναι επαναστατικά από πολλές απόψεις και σχεδιάστηκαν για τους εραστές των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών, συνδυάζοντας την τεχνολογία με τον επαγγελματισμό.

Η σειρά KAPPA βασίζεται στην αιθυλενογλυκόλη και ειδικές χημικές ουσίες και, στις ΤΡΕΙΣ διαφορετικές εκδόσεις βαθμών Κελσίου (-40°/-22°/-16°), εμποδίζει αποτελεσματικά τη διάβρωση και το σχηματισμό αλάτων, διατηρώντας τα κυκλώματα ψύξης ελεύθερα από κάθε εμπόδιο.

Η σειρά KAPPA ενδείκνυται για όλες τις εποχές, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για χρήση σε οποιαδήποτε εξωτερική θερμοκρασία.

Τα προϊόντα δεν εξατμίζονται και δεν φθείρουν τις εκτεθειμένες αρθρώσεις και τα μέρη από ελαστικό.

Τα υγρά της σειράς KAPPA διαθέτουν υψηλή ψυκτική δράση σε υψηλές θερμοκρασίες ενώ παράλληλα προστατεύουν το κύκλωμα όταν η θερμοκρασία πέφτει το χειμώνα.

Ο κινητήρας λειτουργεί καλύτερα με τα προϊόντα της σειράς KAPPA, όχι μόνο μακροπρόθεσμα, αλλά χάρη στη μεταφορά θερμότητας που παραμένει σχεδόν συνεχής σε οποιαδήποτε ταχύτητα, τα οφέλη γίνονται αισθητά ακόμα και κατά τη διάρκειας μίας και μόνο «δοκιμής».

Σας ενδιαφέρει αυτό το προϊόν
Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και οι σύμβουλοί μας Mafra θα επικοινωνήσουν μαζί σας.