Κατλογος προντων

Deterjet Rapid Spray


ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΣΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Deterjet Rapid Spray
Descrizione

Χάρη στην αποτελεσματική και ταχεία δράση του, είναι ικανό να διεισδύει σε κατάλοιπα που σκλήρυναν και να αφαιρεί όλους τους τύπους ρύπων, γράσα, λάδια και υγρά φρένων, χωρίς καν να χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του συστήματος πέδησης… Σε ποιο προϊόν αναφερόμαστε; Μα στο DETERJET RAPIDO βέβαια, το καθαριστικό γράσων που δημιούργησε το κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Ma-Fra και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να καθαρίσετε ενεργά και γρήγορα οποιοδήποτε σημείο του συστήματος πέδησης του οχήματος ή γενικότερα, κινητήρων και αλυσίδων.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ψεκάστε το υψηλής πίεσης σπρέι από αρχική απόσταση 50 εκατοστών – αφήστε το προϊόν να δράσει – και μετά από τα 20 εκατοστά, στοχεύοντας πάντα το ακροφύσιο από πάνω προς τα κάτω.

Το προϊόν διαλύεται γρήγορα και μετά τη σχολαστική καθαριστική του δράση, η διαδικασία ολοκληρώνεται με ένα απλό σκούπισμα με πανί.

Σας ενδιαφέρει αυτό το προϊόν
Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και οι σύμβουλοί μας Mafra θα επικοινωνήσουν μαζί σας.