Κατλογος προντων

Hydro Coating Wax


ΑΦΡΙΖΟΝ ΚΕΡΙ ΑΝΤΙ RAIN ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΑΡΝΑΟΥΜΠΑ ΚΑΙ POLARLITE

Hydro Coating Wax
Descrizione

Το κερί HYDRO COATING WAX, είναι ένα καινοτόμο και μακράς διάρκειας υδροαπωθητικό, Nano προστασίας, είναι σε θέση να προστατεύσει το αυτοκίνητό σας από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες και αφήνει γυαλάδα που διαρκεί τουλάχιστον 15 ημέρες.

Το HYDRO COATING WAX, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους πλυντηρίων (συμπεριλαμβανομένων των roll-over και για πλύσιμο στο χέρι), βελτιώνει σημαντικά το στέγνωμα του αυτοκινήτου και χαρίζει εξαιρετική λάμψη.

Χάρη στην υδρο-απωθητική του ιδιότητα, διευκολύνει την ορατότητα κατά την οδήγηση.

Χάρη στην καινοτόμο φόρμουλά του με βάση τη νανοτεχνολογία με PTFE, το HYDRO COATING WAX περιορίζει την προσκόλληση των ατμοσφαιρικών ρύπων στο αμάξωμα.

Το HYDRO COATING WAX είναι ευχάριστα αρωματισμένο.

ΑΡΑΙΩΣΕΙΣ: σε χειροκίνητη χρήση αραιώστε το προϊόν 1:150 στο νερό,με πιστόλι αφρού αραιώστε 1:8 στο νερό, για συστήματα με αντλίες δοσομέτρησης χρησιμοποιείται αυτούσιο με αναρρόφηση μέχρι 30 γραμμάρια ανά αυτοκίνητο,σε self service χρησιμοποιήστε το προϊόν αυτούσιο με 20 γραμμάρια για έναν κύκλο πλύσεως τους 1 λεπτού.

Περιέχει: 5-15% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, < 5% αλειφατικούς υδρογονάνθρακες, κατιονικά τασιενεργά.

Άλλα συστατικά: αρώματα.

Οι επιφανειοδραστικές ουσίες που περιέχονται στην σύνθεση του, είναι σύμφωνα με τους κανόνες βιοδιασποσιμότητας, καθορισμένους από τον κανονισμό (CE) αριθ.

648/2004 σχετικά με τα απορρυπαντικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Σας ενδιαφέρει αυτό το προϊόν
Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και οι σύμβουλοί μας Mafra θα επικοινωνήσουν μαζί σας.