Κατλογος προντων

3 in 1 Plastiche


Καθαρισμός πλαστικών μερών

3 in 1 Plastiche
Descrizione

Οι πλαστικές λεπτομέρειες ενός αυτοκινήτου, όπως είναι το ταμπλό, οι σφραγίδες, τα διακοσμητικά, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα: οι μικρο-πόροι στις πλαστικές επιφάνειες, έχουν την τάση να απορροφούν τη σκόνη και τις ακαθαρσίες με συνέπεια να φθείρονται νωρίς.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τακτικά την TRATTAMENTO PLASTICHE, η αποκλειστική του φόρμουλα που αναπτύχθηκε από τα ερευνητικά εργαστήρια της MA-FRA, καθαρίζει, αναζωογονεί και προστατεύει τόσο το ταμπλό όσο και τα πλαστικά μέρη.

Το προϊόν TRATTAMENTO PLASTICHE είναι ένα μίγμα από καθαριστικό κερί μελισσών και προστατευτικά πολυμερή που εγγυώνται χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα ,τον αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό των επιφανειών.

Η σύνθεση του εξασφαλίζει μια αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη προστασία από τις ακτίνες UVA και ένα αντιστατικό φίλμ που εμποδίζει τη δημιουργία σκόνης, το πρόωρο ξεθώριασμα των πλαστικών, καθώς και τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας μία αίσθηση καθαριότητος και φρεσκάδας που διαρκεί.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: ψεκάστε το προϊόν ομοιόμορφα στην περιοχή που θέλετε, σε μικρές δόσεις και σε απόσταση 20 περίπου εκατοστών, χωρίς υπερβολική χρήση.

Σας ενδιαφέρει αυτό το προϊόν
Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και οι σύμβουλοί μας Mafra θα επικοινωνήσουν μαζί σας.